"Udomljen" je najbolja rasa!

Dobrodošli na udomite.me

Često slušate o problemima koje životinje lutalice izazivaju. Čujete riječi poput: strah, ujed, čopor… Ipak, nikad se ne govori o njihovim problemima. Nikad ne čujete: zlostavljanje, maltretiranje, glad, žeđ, okrutnost, predatori, bolesti, smrt… Da ne bi bilo ujeda, straha i čopora- njima treba pružiti mir, dom, hranu, vodu i ljubav. Svi njihovi problemi nestaju jednim zagrljajem.

Životinje, prepuštene same sebi, naročito one koje su već bile naviknute na kućne uslove, teško mogu da se snadju. Uglavnom gladne, šikanirane od strane ljudi, postaju često i agresivne i predstavljaju opasnost po okruženje u kojem žive. Epilog ovakvih priča najčešće je odvodjenje životinja od strane šintera, kao i njihovo uspavljivanje i prerano okončavanje života.

Upravo iz ljubavi prema ljubimcima, kao i želje da se ovakve priče što manje dogadjaju, nastala je ideja udomite.me, platforma za udomljavanje pasa, udomljavanje mačaka i ostalih životinja. Platforma služi da posreduje izmedju ljudi koji žele da poklone svog ljubimca i onih koji ljubimce žele da udome. Pokreće nas isključivo namjera da krznenim prijateljima koji to nemaju obezbijedimo siguran dom.

Cjelokupan projekat je osmišljen da bude jednostavan za upotrebu kako onima koji žele da pronadju idealnog ljubimca za sebe, tako i korisnicima koji ljubimce nude za udomljavanje. Registracijom i prijavom na svoj profil, u mogućnosti ste da postavite oglas za udomljavanje ljubimaca, maksimum 3 ljubimca (ukoliko ste registrovani kao korisnik), odnosno više ljubimaca (ukoliko ste registrovani kao azil). Platforma nudi jednostavnu pretragu ljubimaca prema usko definisanim filterima (pretraga po rasi, mjestu gdje se ljubimac nalazi, kao i starosti), čime se izlazi u susret želji korisnika da na jednostavan i brz način pronadje željenog ljubimca.

Mi smo tu kao pomoć da svaka njuška nađe svog vlasnika: da njih udomimo, a vas usrećimo.